Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Σκούπα» για παράνομους πωλητές σε λαϊκή της Νικόπολης

Κατασχέθηκαν προϊόντα και πάγκοι - Έλεγχος της αστυνομίας με κλιμάκιο της ΠΚΜ και του δήμου Παύλου Μελά

Στην απομάκρυνση των παράνομων πωλητών και την κατάσχεση προϊόντων και πάγκων από τη λαϊκή αγορά της Νικόπολης προχώρησε το πρωί η αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησε, μαζί με κλιμάκιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Παύλου Μελά.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, "ενώ στην αδειοδοτημένη περιοχή για την λειτουργία της συγκεκριμένης λαϊκής αγοράς δραστηριοποιούνται 100 περίπου παραγωγοί και πωλητές, που διαθέτουν τις απαιτούμενες άδειες, είχαν αναπτυχθεί πάγκοι σε μια έκταση 200 περίπου μέτρων όπου δραστηριοποιούνταν 160 παράνομοι πωλητές, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από την αστυνομία".

"Οι παράνομοι ήταν περισσότεροι από τους νόμιμους. Είναι απαραίτητο να προστατευτούν οι έχοντες άδεια νόμιμοι πωλητές" είπε χαρακτηριστικά και γνωστοποίησε ότι η Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών είχε δεχτεί καταγγελίες για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί.

Ο αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ότι επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, τόνισε ότι οι απροειδοποίητοι έλεγχοι θα συνεχιστούν και διαβεβαίωσε ότι τα κλιμάκια των αρμόδιων υπηρεσιών θα ελέγξουν και πάλι στο μέλλον τη λαϊκή αγορά της Νικόπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγουν 500 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες ψηφιακής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη
Το Σάββατο η «Ημέρα Καριέρας» Ψηφιακής Οικονομίας της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη - 40 επιχειρήσεις με 500 θέσεις εργασίας
Ανοίγουν 500 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες ψηφιακής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη