Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 59χρονου για χρέη 150.000€ στο δημόσιο

Αλλά και σύλληψη 33χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία απόφαση για πενταετή ποινή φυλάκισης

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

-Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (5) ετών για το αδίκημα της Σύστασης Συμμορίας.

-Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (4) ετών, για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση, με συνολικό χρέος που υπερβαίνει τις (150.000) ευρώ πράξη που τελέστηκε στη Θεσσαλονίκη, κατά το χρονικό διάστημα από 30-06-2012 έως 29-06-2014.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο από τον Απόστολο Χρήστου
Ο Απόστολος Χρήστου συνδύασε την 31η του νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο
Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο από τον Απόστολο Χρήστου