Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διαρρήκτης έκλεβε χρήματα και κοσμήματα - Λεία πάνω από €10.000

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνελήφθη από την αστυνομία στις Σέρρες ένας 21χρονος, για σειρά κλοπών από σπίτια

Ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη, για κλοπές από σπίτια στην πόλη των Σερρών, που έγιναν τις προηγούμενες μέρες. Σύμφωνα με την αστυνομία αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Ο 21χρονος εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει ένα σπίτι στις Σέρρες, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Από την έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε, ωστόσο, ότι ο 21χρονος τις τελευταίες 7 ημέρες είχε διαπράξει άλλες 2 κλοπές σε σπίτια από όπου αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.

Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο 21χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από δύο ανήλικες στο Ηράκλειο -Φίλοι τους τραβούσαν βίντεο
Η ανήλικη που δέχθηκε τα χτυπήματα, λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο νοσοκομείο
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από δύο ανήλικες στο Ηράκλειο -Φίλοι τους τραβούσαν βίντεο