Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παράνομο «καζίνο» βρέθηκε στην Κατερίνη – Έγιναν 11 συλλήψεις

Συνολικά 8 υπολογιστές με φρουτάκια βρέθηκαν εγκατεστημένοι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Σε χώρο διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων είχε μετατραπεί ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο εντοπίστηκε χθες (29-12-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Η αστυνομία συνέλαβε συνολικά 10 ημεδαπούς και μία υπήκοο Ρουμανίας, ηλικίας 32 έως 68 ετών, από τους οποίους 3 υπάλληλοι και 8 θαμώνες - «παίκτες», σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών στο παραπάνω κατάστημα - καφενείο, διαπιστώθηκε οι δύο υπάλληλοι του καταστήματος μέσω κεντρικού υπολογιστή (server) που χειρίζονταν, να πιστώνουν με μονάδες πονταρίσματος 8 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν με ειδικό λογισμικό παράνομα τυχερά παίγνια «φρουτάκια» και συμμετείχαν ισάριθμοι παίχτες.

Επιπλέον, το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 63χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, που όπως προέκυψε από την έρευνα, εισέπραττε τα κέρδη του καταστήματος από τη διενέργεια των παιγνίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 690 ευρώ, προερχόμενο από τη διεξαγωγή των παράνομων παιγνίων.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη