Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης «χτυπούσε» σπίτια σε Κορδελιό-Μενεμένη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 28χρονος

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (13-02-2017), 28χρονο ομογενή, ο οποίος διέρρηξε διαμέρισμα στην περιοχή του Κορδελιού, απ’ όπου αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, προέκυψε ότι από τον Φεβρουάριο έως τον Δεκέμβριο του 2016, προέβη σε επιπλέον 5 διαρρήξεις οικιών στις περιοχές του Κορδελιού και της Μενεμένης, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους