Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία σε τράπεζα, 9 χρόνια μετά!

Ένας 33χρονος ομογενής ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως ένας εκ των δυο δραστών

Εννέα χρόνια χρειάστηκε να περάσουν προκειμένου να εξιχνιαστεί ληστεία που έγινε σε τράπεζα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το Φεβρουάριο του 2008! Η ληστεία εξιχνιάστηκε έπειτα από την επιστημονική ανάλυση των κατασχεθέντων πειστηρίων, σε συνδυασμό με την επαναξιολόγηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Έτσι, ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών, 33χρονος (σήμερα) ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ληστεία κατά συναυτουργία» και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της 21-02-2008, ο δράστης μαζί με συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή της Αγ. Δημητρίου και αφαίρεσαν με την απειλή όπλων το χρηματικό ποσό των 3.225 ευρώ.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και του δεύτερου δράστη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους