Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λαθρέμπορος μετέφερε φιαλίδια ηλεκτρονικού τσιγάρου μέσω του Έβρου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σύλληψη 69χρονου που μετέφερε τα φιαλίδια, αλλά και χαρτάκια για καπνό, με ξύλινη βάρκα μέσω του ποταμού

Περισσότερα από 13.500 φιαλίδια αναπλήρωσης υγρού για ηλεκτρονικό τσιγάρο και 350 συσκευασίες με χαρτάκια για καπνό, επιχείρησε να μεταφέρει με ξύλινη βάρκα, μέσω του ποταμού Έβρου, από την Ελλάδα στην Τουρκία 69χρονος.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης εντόπισαν και συνέλαβαν χθες βράδυ τον άνδρα, ο οποίος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές για λαθρεμπορία και ήδη σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ σε όλους τους αγώνες της Σάκκαρη και την υποστήριζε από τα court side του γηπέδου
Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»