Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο έξω από τη Θεσσαλονίκη

Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και το έκαψαν για να κρύψουν τα ίχνη τους

Καταγγελία για ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο έξω από τη Θεσσαλονίκη, με κουκουλοφόρους να εισβάλουν στο πρακτορείο και να αφαιρούν χρηματικό ποσό.

Πιο αναλυτικά, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (9/4) άγνωστα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, που επέβαιναν σε φορτηγό, προσέγγισαν πρατήριο υγρών καυσίμων στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης, εισήλθαν στο εσωτερικό του και αφού ακινητοποίησαν 34χρονο υπάλληλο με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλή όπλων, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνας το προαναφερόμενο όχημα, στο οποίο είχε τεθεί φωτιά, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε αφαιρεθεί την προηγούμενη ημέρα από την περιοχή του Ευόσμου. Η υπόθεση ερευνάται από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου.

Σύλληψη ατόμου για κλοπή

Συνελήφθη από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (09-04-2017), στο κέντρο της πόλης, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος νωρίτερα είχε αφαιρέσει ένα τσαντάκι από πεζό στην περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους.

Σύλληψη ατόμου για παράβαση Νόμου περί Τελωνειακού κώδικα

Την 09-04-2017, πρωινές ώρες, στην περιοχή της Τούμπας, περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 26χρονο αλλοδαπό, διότι κατείχε (233) λαθραία πακέτα τσιγάρα και (12) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Σύλληψη ατόμου για παράβαση Νόμου περί Όπλων

Την 09-04-2017, πρωινές ώρες, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 60χρονο ημεδαπό, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (130) κυνηγετικά φυσίγγια.

Σύλληψη διεθνώς καταζητούμενου ατόμου

Την 09-04-2017, πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κουφαλίων συνέλαβαν 34χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Βουκουρεστίου Ρουμανίας για το αδίκημα της κλοπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καιρίδης για από Γάνδη: Χρειαζόμαστε παραπάνω ευρωπαϊκή χρηματοδότηση
Συμμετείχε στην άτυπη σύνοδο των Υπουργών Μετανάστευσης της ΕΕ για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της εφαρμογής του νέου Συμφώνου
Καιρίδης για από Γάνδη: Χρειαζόμαστε παραπάνω ευρωπαϊκή χρηματοδότηση