Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα με νεκρή γυναίκα στο Μοσχάτο (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία ανήμερα Πάσχα

Τραγωδία ανήμερα Πάσχα στο Μοσχάτο μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Πάτμου καθώς οι πυροσβέστες ανέσυραν μια γυναίκα νεκρή και δύο άλλα άτομα τραυματισμένα. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 6:24 πως έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η γυναίκα εντοπίστηκε απανθρακωμένη από τους πυροσβέστες που κατέσβεσαν τις φλόγες. Πρόκειται για μια 72χρονη, που ήταν ιδιοκτήτρια του σπιτιού και βρισκόταν στο δωμάτιο όπου ξέσπασε η φωτιά. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν επίσης τον άντρα της και την οικιακή βοηθό, που φέρουν εγκαύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όμως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Κατά πληροφορίες η πυρκαγιά ήταν εκτεταμένη και προκλήθηκε από αναμμένο καντηλάκι, αν και φως στα ακριβή αίτιά της αναμένεται να ρίξει η έρευνα του ανακριτικού της πυροσβεστικής.

Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρέθηκαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Φωτό: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαμία: Πάνω από 30 μηνύσεις για δηλητηρίαση από σχολικό γεύμα
Μετά την αποκάλυψη των δεκάδων κρουσμάτων, οι γονείς των παιδιών πήγαν την Παρασκευή (17/5) στον εισαγγελέα της Λαμίας για να καταγγείλουν το συμβάν
Λαμία: Πάνω από 30 μηνύσεις για δηλητηρίαση από σχολικό γεύμα
Αγγελούδης: «Να κλείσουμε τις πόρτες στην άνοδο του εθνικιστικού λόγου και του λαϊκισμού»
"Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ρόλο να παίξει" με τις πρωτοβουλίες της στη συνδιαμόρφωση ενός μέλλοντος "ειρήνης, ασφάλειας, σταθερότητας και...
Αγγελούδης: «Να κλείσουμε τις πόρτες στην άνοδο του εθνικιστικού λόγου και του λαϊκισμού»