Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλοπές σε φαρμακεία στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δύο αλλοδαποί, ηλικίας 41 και 40 ετών, διότι νωρίτερα αφαίρεσαν προϊόντα από φαρμακείο στην περιοχή της Τούμπας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι εντός της ίδιας ημέρας είχαν αφαιρέσει προϊόντα και από έτερο φαρμακείο στην περιοχή Ιπποκρατείου.

Συλλήψεις για κλοπές τσάντας

Προστρέξαντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες (26-04-2017), στην περιοχή Ευζώνων, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 16 και 32 ετών, οι οποίοι με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από πεζή γυναίκα την τσάντα της.

Επιπλέον, η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη 38χρονου ημεδαπού, ο οποίος νωρίτερα είχε αφαιρέσει τσάντα από πεζό, που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθεντός ποσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kardiako
Κολπική μαρμαρυγή: Γιατί χτυπά μικρότερες ηλικίες - Οι κίνδυνοι για την καρδιά
Η συχνότητα εμφάνισης έχει αυξηθεί και για τους νεότερους, μαζί με τις αντίστοιχες δυσλειτουργίες που μπορεί να προκαλέσει
Κολπική μαρμαρυγή: Γιατί χτυπά μικρότερες ηλικίες - Οι κίνδυνοι για την καρδιά