Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έδειρε ηλικιωμένο για να του κλέψει €840

Εξιχνιάστηκε ληστεία που είχε γίνει στους Αμπελόκηπους - Δικογραφία σε βάρος 38χρονου

Δικογραφία σε βάρος ενός 38 χρονου ημεδαπού σχηματίστηκε από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 38χρονος τις μεσημβρινές ώρες της 09-06-2017 στην περιοχή των Αμπελοκήπων, αφαίρεσε με τη χρήση σωματικής βίας από ηλικιωμένο το χρηματικό ποσό των 840 ευρώ.

Σε άλλες περιπτώσεις, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας «Ζ» συνέλαβαν χθες (10-06-2017) στο κέντρο της πόλης, 31χρονο ημεδαπό, ο οποίος αποπειράθηκε να πουλήσει σε φαρμακείο 2 συσκευασίες καλλυντικού προϊόντος, που αφαίρεσε νωρίτερα από έτερο φαρμακείο. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, είχε αφαιρέσει προ δύο εβδομάδων περίπου, ενώ επιπλέον προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για το αδίκημα της αντίστασης.

Τέλος, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατείας Δημοκρατίας, χθες (10-06-2017) ένας 30χρονος ομογενής, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν 2 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 4 μηνών για τα αδικήματα της στάσης κρατουμένων από κοινού και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας από κοινού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντινούπολη: Επεισόδια στην πορεία της Πρωτομαγιάς - Πάνω από 200 συλλήψεις
Εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία, για να εμποδίσει διαδηλωτές να φθάσουν στην πλατεία Τάξιμ
Κωνσταντινούπολη: Επεισόδια στην πορεία της Πρωτομαγιάς - Πάνω από 200 συλλήψεις