Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκλεψαν… δύο τόνους ελιές από κτήματα στη Χαλκιδική

Συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν προχθές (27 Οκτωβρίου 2017) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής, 6 άτομα για κλοπή ελαιοκάρπου από αγροτεμάχιο στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 45 και 21 ετών, τρεις υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 56, 53 και 50 ετών, καθώς και έναν 38χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι το μεσημέρι της 27-10-2017 μπήκαν παράνομα σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας 26χρονου ημεδαπού και προέβαιναν σε συγκομιδή ελαιοκάρπου από 6 δέντρα, με τη χρήση γεωργικού μηχανήματος, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, την προηγούμενη ημέρα ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από διπλανό αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 26χρονου, καρπούς από 47 ελαιόδεντρα, τα οποία στη συνέχεια παρέδωσαν σε ελαιοτριβείο της περιοχής, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος.

Από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι δύο ημεδαποί το τελευταίο διάστημα, διέπραξαν ακόμη δύο κλοπές καρπών ελιάς και ξυλείας, από αγροτεμάχια σε περιοχή της Σιθωνίας.

Από την προανάκριση των αστυνομικών εξακριβώθηκε ο 45χρονος με τον 21χρονο, την τελευταία εβδομάδα παρέδωσαν σε ελαιοτριβείο συνολικά 2 τόνους και 39 κιλά καρπών ελιάς, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι με έχουν καταραστεί» σχολιάζουν για ταινία του Netflix
Όσοι δε κατάφεραν να παρακολουθήσουν την ταινία μέχρι το τέλος, σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι νιώθουν πλέον καταραμένοι
«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι με έχουν καταραστεί» σχολιάζουν για ταινία του Netflix
georganti
Μαριάννα Γεωργαντή: Συγκινήθηκε με την έκπληξη για τα γενέθλιά της (VIDEO)
Ο πατέρας της Μαριάννας Γεωργαντή, Μιχάλης, της έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα, το οποίο ακούστηκε στον «αέρα», με την ίδια να ξεσπά σε λυγμούς
Μαριάννα Γεωργαντή: Συγκινήθηκε με την έκπληξη για τα γενέθλιά της (VIDEO)