Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διαλέξεις για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο σε μαθητές της Δυτ. Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης σε σχολεία των Δήμων Εορδαίας και Κοζάνης

Ενημερωτικές διαλέξεις για θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης σε σχολεία των Δήμων Εορδαίας και Κοζάνης.

Για τους κίνδυνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ενημερώθηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Ολυμπιάδος και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, από Αξιωματικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Εορδαίας και Κοζάνης, αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι διαλέξεις θα συνεχιστούν στο πλαίσιο ειδικότερων δράσεων στα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, με διαρκή στόχο την ενημέρωση, την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών.

Υπενθυμίζεται ότι, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ανταποκρίνονται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, ναρκωτικών και κυκλοφοριακής αγωγής σε σχολεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονική έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Ποια ήταν η 38χρονη με το χαρακτηριστικό τατουάζ
Το παρελθόν της γυναίκας που έχασε σήμερα τη ζωή της κατά την έκρηξη βόμβας που τοποθέτησε η ίδια έξω από τράπεζα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Φονική έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Ποια ήταν η 38χρονη με το χαρακτηριστικό τατουάζ
Βούτες: Σταθεροποιήθηκε το φαινόμενο των ρηγματώσεων μετά τη διακοπή υδροδότησης
Συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου συνεχίζουν αδιάκοπα τις εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης στο χωριό
Βούτες: Σταθεροποιήθηκε το φαινόμενο των ρηγματώσεων μετά τη διακοπή υδροδότησης