Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αστυνομικός σκύλος ξετρύπωσε 6,5 κιλά ηρωίνης στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην πύλη του λιμανιού

Στον εντοπισμό έξι κιλών και πεντακοσίων εξήντα γραμμαρίων (6.560kgr) ηρωίνης καθώς και στις συλλήψεις δύο αλλοδαπών, 41 και 48 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου “ΛΕΣΥ”, βρέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 41χρονο και συνοδηγό τον 48χρονο, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, κατασκευασμένη στο εσωτερικό του σασί στο πίσω μέρος του οχήματος, δεκατρία (13) δέματα, περιτυλιγμένα με νάιλον ταινία με ποσότητα ναρκωτικής ουσίας ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους έξι κιλών και πεντακοσίων εξήντα γραμμαρίων (6,560 kgr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Πολτοποιήθηκε το χέρι 27χρονου σε μηχανή κιμά
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΚΑΤ
Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Πολτοποιήθηκε το χέρι 27χρονου σε μηχανή κιμά
Λευτέρης Πανταζής: Ετοιμάζω σουβλατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Ο κόσμος θα είναι ουρές (ΒΙΝΤΕΟ)
Έχω κάνει σουβλατζής και την ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά, είπε ο τραγουδιστής
Λευτέρης Πανταζής: Ετοιμάζω σουβλατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Ο κόσμος θα είναι ουρές (ΒΙΝΤΕΟ)