Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο: ΙΧ συγκρούστηκε με τρένο προς Θεσσαλονίκη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 78χρονος σε σιδηροδρομική διάβαση στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής - Ξυλαγανής

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας ηλικίας 78 ετών, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δυστύχημα έγινε χθες το μεσημέρι σε σιδηροδρομική διάβαση, στο 10ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κομοτηνής - Ξυλαγανής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 78χρονος και στο οποίο επέβαινε εβδομηντατετράχρονη, συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και ο τραυματισμός της γυναίκας που επέβαινε στο όχημα. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους