Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στον Πειραιά, προκάλεσε σοβαρές ζημιές (video)

Άγνωστος άφησε εκρηκτικό μηχανισμό σε κτίριο όπου στεγάζονται δικηγορικά γραφεία και η ΔΟΥ Πειραιά

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από κτίριο σε κτίριο στο κέντρο του Πειραιά, στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων 10 και Νοταρά κοντά στα δικαστήρια. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περίπου στις 2:00, πέρασε ένα αυτοκίνητο από την οδό Φιλελλήνων και μόλις έφτασε στο ύψος του συγκεκριμένου κτιρίου, άγνωστος που επέβαινε στο ΙΧ άφησε τσάντα που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που προκάλεσε υλικές ζημιές πέρα από το συγκεκριμένο κτίριο σε παρακείμενα σπίτια και ΙΧ αυτοκίνητα. Στο κτίριο όπου οι δράστες άφησαν τη τσάντα με τον εκρηκτικό μηχανισμό, στεγάζονται πολλά δικηγορικά γραφεία και η ΔΟΥ Πειραιά. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Στο σημείο έσπευσαν, μεταξύ άλλων, άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Η περιοχή που σημειώθηκε η επίθεση παραμένει αποκλεισμένη, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Δείτε τα βίντεο από το σημείο, που αναρτήθηκαν από το protothema.gr:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε
Σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του αλκοόλ από τον οργανισμό παίζουν πολλά χαρακτηριστικά
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε