Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κ. Μακεδονία: 5 συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε Χαλκιδική, Πέλλα και Πιερία ...

Στη σύλληψη πέντε ατόμων, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί, σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο τροχονομικών δράσεων για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, από το τμήμα τροχαίας Μουδανιών, συνελήφθησαν σε περιοχές της Χαλκιδικής τρεις ημεδαποί ηλικίας 41, 36 και 22 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να οδηγούν τα οχήματά τους υπό την επήρεια αλκοόλ.

Περαιτέρω, αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας Έδεσσας, συνέλαβαν στην ομώνυμη περιοχή, 49χρονο ημεδαπό, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και αστυνομικοί του τμήματος Πύδνας - Κολινδρού και 43χρονο ημεδαπό στην Πιερία, για τον ίδιο λόγο. Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιερρακάκης: Κοινή ευρωπαϊκή πορεία για την ψηφιακή οικονομία και τις αγορές του μέλλοντος
Η μετάβαση της οικονομίας απαιτεί συντονισμό και κοινές αποφάσεις, σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν για το μέλλον των ευρωπαϊκών αγορών
Πιερρακάκης: Κοινή ευρωπαϊκή πορεία για την ψηφιακή οικονομία και τις αγορές του μέλλοντος
Αναδρομικοί φορολογικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ για μισθωτούς και συνταξιούχους
Εκτεταμένες διασταυρώσεις στοιχείων με στόχο να εντοπιστούν αδήλωτα αναδρομικά και αποκλίσεις σε δηλώσεις μισθωτών και συνταξιούχων
Αναδρομικοί φορολογικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ για μισθωτούς και συνταξιούχους