Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αστυνομικός σκύλος «ξετρύπωσε» 32 κιλά κάνναβη σε ΙΧ (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Συνελήφθη στα σύνορα ένας 36χρονος – Πού έκρυβε την ποσότητα των ναρκωτικών

«STOP» σε μεγάλη ποσότητα κάνναβης έβαλε η αστυνομία στο Κιλκίς. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας με τη συμβολή ενός αστυνομικού σκύλου, κατάφεραν να συλλάβουν στα σύνορα διακινητή κάνναβης, που είχε στην κατοχή του ποσότητα πάνω από 32,7 κιλά της ναρκωτικής ουσίας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που έγινε αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας το μεσημέρι της Παρασκευής (9 Νοεμβρίου 2018) μετά από κατάλληλη αξιοποίηση και ανάλυση πληροφοριών, πραγματοποίησαν επιχείρηση στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, όπου εντοπίστηκε 36χρονος αλλοδαπός με το όχημα του να επιχειρεί να εισέλθει στην χώρα.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκαν σε ειδικές κρύπτες στον προφυλακτήρα του οχήματος και εσωτερικά του ταμπλό του οχήματος συνολικά 61 αυτοσχέδια δέματα με ποσότητα κάνναβης 32 κιλών και 766 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο 36χρονος με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή Κιλκίς και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

 

 

kannabi_synora_1.jpg
kannabi_synora_2.jpg
kannabi_synora_3.jpg
kannabi_synora_4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ