Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στα φετινά βραβεία «Bravo 2018»

Για την ανάδειξη πρωτοβουλιών και προγραμμάτων βιώσιμης ανάπτυξης

Mε τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ η τελετή των φετινών βραβείων του θεσμού «Bravo 2018» για την ανάδειξη πρωτοβουλιών και προγραμμάτων βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο φετινός θεσμός, ο οποίος  διοργανώνεται από το QualityNet Foundation, έχει ως βασικό μήνυμα τη «συνεργασία για την Ελλάδα του αύριο» και θέμα τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, τα νέα μοντέλα ανάπτυξης και τις συνεργασίες, καθώς και  την πολιτική προστασία.

Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία συμμετείχε στον online διαγωνισμό καταθέτοντας την πρόταση για τη Στρατηγική  Ολοκληρωμένης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 20 και πλέον προσωπικότητες από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των κοινωνικών εταίρων, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας των πολιτών θα συζητήσουν και θα καταθέτουν προτάσεις για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και τους τρόπους αντιμετώπισής της, αξιοποιώντας μεταξύ των άλλων τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Η φετινή εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, των Υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης και Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ενώ υποστηρίζεται από την ΕΝΠΕ και την ΚΕΔΕ, το ΣΕΒ και το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, καθώς και το ΕΒΕΑ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και θα ολοκληρωθεί με την απονομή των φετινών «Bravo 2018» σε 5 θεματικούς πυλώνες της Βιώσιμης Ανάπτυξης, ενώ την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα εκπροσωπήσει η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ