Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λάρισα: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο διαιτητή Θ. Τζήλο

Τον έστειλαν στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατο

Πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Λαρισαίος διαιτητής της Super League Θανάσης Τζήλος, κοντά στο σπίτι του στη Λάρισα.

Κατά πληροφορίες που μεταδίδει το onlarissa.gr, ο άτυχος ρέφερι, περίπου στις 9 το πρωί, βρήκε από το σπίτι του και πήγε προς αρτοποιείο για να ψωνίσει. Εκεί τον περίμεναν τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλα και τον ξυλοκόπησαν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Θανάσης Τζήλος φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται.

Ήδη της υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του εκφράζει τον αποτροπιασμό του «για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας. Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δεν θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ