Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τι εξετάζει η αστυνομία για τη δολοφονία του νεαρού στον Πειραιά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ένας 21χρονος κάτοικος Νίκαιας, είναι το θύμα της δολοφονίας

Ένας 21χρονος κάτοικος Νίκαιας, είναι το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά στην οδό Κολοκοτρώνη 115.

Ο 21χρονος που έφερε τραύματα στο στήθος, σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με άλλον άνδρα κατά την είσοδό του στο μαγαζί. Ο νεαρός, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, βγήκε έξω και τότε ο δράστης της δολοφονίας τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η αστυνομία που έφθασε στο σημείο εντόπισε δύο κάλυκες, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα ενώ στη διάθεση των Αρχών υπάρχει, επίσης και οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέες επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ – Στο ναδίρ οι διελεύσεις πλοίων
Την ώρα που οι Ηνωμένες Πολιτείες εξαπέλυσαν για δέκατη συνεχόμενη νύχτα αεροπορικές επιδρομές κατά στόχων στο Ιράν
Νέες επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ – Στο ναδίρ οι διελεύσεις πλοίων