Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο ξύλο στο μαγαζί που τραγουδά ο Γιώργος Σαμπάνης (VIDEO)

Απίστευτες καταστάσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο

Δύο τουλάχιστον παρέες νεαρών ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά για ασήμαντη αφορμή στα πρώτα τραπέζια του κέντρου διασκέδασης Acro στην Ιερά Οδό ανταλλάσσοντας μπουνιές, κλωτσιές και μπουκάλια με αποτέλεσμα να σημειωθούν τραυματισμοί.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο διακρίνονται οι παρέες νεαρών που κάθονται στη πρώτη σειρά των τραπεζιών να έρχονται στα χέρια. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα παρατηρείται σύρραξη καθώς στον καυγά συμμετέχουν κι άλλα άτομα από τα διπλανά τραπέζια.

Ο χώρος γύρω από τη πίστα μετατρέπεται σε ρινγκ με τους νεαρούς να ανταλλάσσουν μπουνιές και κλοτσιές, ενώ ένας εξ αυτών, όπως θα δείτε, παίρνει στα χέρια του ένα μπουκάλι βότκα χτυπώντας με αυτό έναν άλλο νεαρό στο κεφάλι και μάλιστα δυο φορές προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Μάλιστα ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση όπου οι γιατροί του έκαναν 140 ράμματα.

Ο φακός ζουμάρει στον τραυματισμένο θαμώνα ο οποίος φαίνεται να έχει πλημμυρίσει στο αίμα. Εκείνη τη στιγμή ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, όπως θα δείτε, βρισκόταν περικυκλωμένος από θαυμαστές του πάνω στη πίστα και δεν ήταν δυνατό να αντιληφθεί τι γινόταν στα τραπέζια 1 και 2, τα οποία είχαν κλειστεί στα ονόματα γνωστών οικογενειών των Αθηνών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η παρεξήγηση ξεκίνησε από την εριστική συμπεριφορά της μιας παρέας. Ένας νεαρός φέρεται να άδειασε μια κανάτα με χυμό πάνω σε έναν νεαρό της διπλανής παρέας με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη. Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε αστραπιαία με αποτέλεσμα να μην προλάβει να παρέμβει άμεσα η ασφάλεια του μαγαζιού.

Δείτε τα βίντεο.

https://www.facebook.com/ginontaipragmatakia/videos/1771907532921348/

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=kocdV9sBn6g

 

Πληροφορίες: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τη Μόσχα - Συνελήφθη άνδρας στην Πολωνία
Ο ύποπτος δήλωσε στην πολωνική εισαγγελία ότι είχε αναλάβει την αποστολή να συλλέξει πληροφορίες για το αεροδρόμιο Rzeszów-Jasionka
Σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τη Μόσχα - Συνελήφθη άνδρας στην Πολωνία