Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

60.000 διαδηλωτές στο Σύνταγμα ανακοίνωσε η Αστυνομία

Ενώ οι διοργανωτές κάνουν λόγο για πάνω από 600.000

Για 60.000 διαδηλωτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών κάνει λόγο η Αστυνομία με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όπως αναφέρει αναλυτικά, τα πούλμαν που ήραν από την Αθήνα για το συλλαλητήριο ήταν 326, τα οποία φυλάσσονται από τους αστυνομικούς σε χώρους στάθμευσης.

Αναλυτικά το δελτίο της Αστυνομίας

“Από ώρα 14:00 σήμερα (20-01-2019) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εξήντα χιλιάδων (60.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική (326) λεωφορεία, από τα οποία (253) από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, (71) από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας και (2) από την Κρήτη. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης”

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου από την πλευρά τους εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή των πολιτών αφού όπως αναφέρουν δεν γέμισε μόνο το Σύνταγμα, αλλά και οι όμοροι δρόμοι.

Σημειώνεται ότι ένας εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, ο Στέργιος Καλόγερος, έκανε νωρίτερα λόγο στον ΣΚΑΪ για 600.000 διαδηλωτές με 3.000 πούλμαν να συρρέουν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ