Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: «Ζητώ απαντήσεις για το θάνατο της κόρης μου» (VIDEO)

Κατέβηκε από την ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών

Αίσιο τέλος για την μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, η οποία επί περίπου 3,5 ώρες είχε ανέβει στην ταράτσα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γιαννιτσών και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Τελικώς προ ολίγου η μητέρα της εκλιπούσας φοιτήτριας, που είχε βάλει τέλος στη ζωή της τον Νοέμβριο του 2016 στη Θεσσαλονίκη, πείστηκε να κατέβει από την ταράτσα και δήλωσε πως το μόνο που ζητά είναι απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης της.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να την πείσει να κατέβει.

Η γυναίκα είναι αγανακτισμένη διότι, παρά την προκαταρκτική εξέταση, που βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε εξέλιξη από τις διωκτικές αρχές για τις συνθήκες αυτοκτονίας της κόρης της, η έρευνα -όπως καταγγέλλει- δεν έχει οδηγήσει σε απτά αποτελέσματα, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι η εικοσιδυάχρονη οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα, εκβιαζόμενη από άγνωστους ότι θα δημοσιοποιήσουν υλικό ερωτικού περιεχομένου, το οποίο κατείχαν και στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται η νεαρή κοπέλα.

Την προκαταρκτική έρευνα είχε παραγγείλει τον Δεκέμβριο του 2017 ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, μετά από τηλεοπτικές δηλώσεις της γυναίκας, που κατήγγειλε ότι η κόρη της ήταν «μπλεγμένη σε κύκλωμα το οποίο την εκβίαζε να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της».

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργηθεί επείγουσα έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, όπως εγκληματική οργάνωση, παράνομη βία, αλλά και παραβάσεις σχετικές με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας για την υπόθεση, Αντώνης Ξυλουργίδης δήλωσε σχετικά: «Έχει διαταχθεί μία κατεπείγουσα προκαταρκτική  από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, έχουν εμπλακεί όλες οι υπηρεσίες της ΕΛ. ΑΣ. και μέχρι σήμερα δεν έχουμε νεότερα για το τι συνέβη σε αυτό το κορίτσι».

Δείτε την αποχώρηση της μητέρας από την εισαγγελία Γιαννιτσών.

 

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας.

 

Πηγή βίντεο και φωτογραφίας: logospellas.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια ζήτησε ο Εισαγγελέας
Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί - Τι είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του
Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια ζήτησε ο Εισαγγελέας