Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μετέφερε με ΙΧ σχεδόν 77 κιλά κάνναβη (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη από την αστυνομία στην περιοχή Καλπακίου Ιωαννίνων ένας 48χρονος

Συνελήφθη, χθες (11-02-2019) το μεσημέρι, στο 40ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος δράστης και μετά από έρευνα, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος 12 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, βάρους περίπου 77 κιλών και ένα πιστόλι.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• 12 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 76 κιλών και 900 γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα του οχήματος,

• ένα πιστόλι Browning , με γεμιστήρα και 2 φυσίγγια διαμετρήματος 22 mm, που βρέθηκε κάτω από τη θέση του οδηγού,

• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών,

• το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ,

• δύο κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

 

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ