Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μήνυση για ανθρωποκτονία κατέθεσε η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου

Κατά του κοσμηματοπώλη και του μεσίτη που φαίνονται σε κάμερα ασφαλείας να χτυπούν τον Ζακ

Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατέθεσαν οι δικηγόροι της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου κατά του κοσμηματοπώλη και του μεσίτη που φαίνονται σε κάμερα ασφαλείας να χτυπούν τον άνδρα.

Σε ανακοίνωσή τους, που δημοσιεύεται από την «Εφημερίδα των Συντακτών», οι συνήγοροι της οικογένειας υπογραμμίζουν ότι η επανάληψη των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων επιβεβαιώνει το αρχικό πόρισμα των ιατροδικαστών, το οποίο επιβάρυνε τον καταστηματάρχη και τον φίλο του.

Στην έκθεσή τους, τον Νοέμβριο, οι ιατροδικαστές απέδωσαν τον θάνατο σε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου, που σχετίζονται με τραύματα από χτυπήματα και από σπασμένα γυαλιά.

Οι δικηγόροι της οικογένειας Κωστόπουλου καταγγέλλουν ότι η αμφισβήτηση του αρχικού πορίσματος οφείλεται σε επικοινωνιακούς χειρισμούς, που αποσκοπούσαν στην αποσιώπηση των «βαριών ποινικών ευθυνών των κατηγορουμένων».

«Προκειμένου να αποδοθεί η ορθή ποινική κατηγορία κατά των αρχικών κατηγορουμένων του μεσίτη και του κοσμηματοπώλη κατατέθηκε από την πλευρά της πολιτικής αγωγής στις 12/2/2019 εναντίον τους μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως», προσθέτουν.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

test-koronoios
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι από κορωνοϊό, 6 διασωληνωμένοι την τελευταία βδομάδα
Η θετικότητα για γρίπη στην κοινότητα εξακολουθεί να είναι άνω του 10% και διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, με επικράτηση της γρίπης τύπου...
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι από κορωνοϊό, 6 διασωληνωμένοι την τελευταία βδομάδα
Νομικά ο Καλλιάνος για τον πατέρα του - «Τα πρωτόκολλα τηρήθηκαν» λέει ο Γεωργιάδης
«Το Αττικόν τώρα είπε ότι είχε προβλήματα, τότε γιατί μας έλεγαν ότι είναι υπέροχες οι εξετάσεις του;», αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ
Νομικά ο Καλλιάνος για τον πατέρα του - «Τα πρωτόκολλα τηρήθηκαν» λέει ο Γεωργιάδης
Χρηστίδης: Οι εκκλησίες δεν έχουν ανάγκη τον κ. Βελόπουλο για πορτιέρη
«Τα χτεσινά λόγια του κ. Βελόπουλου δείχνουν ότι επί της ουσίας η στάση του εμφορείται μόνο από μικροκομματικά οφέλη» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης
Χρηστίδης: Οι εκκλησίες δεν έχουν ανάγκη τον κ. Βελόπουλο για πορτιέρη