Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκρυβε πάνω από 57 κιλά κάνναβη σε θαμνώδη περιοχή (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 27χρονος για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών

Χειροπέδες σε έναν 27χρονο ο οποίος έκρυβε σε θαμνώδη περιοχή περισσότερα από 57 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μετά από σχετική οργανωμένη επιχείρηση. Αναλυτικά, σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

Από αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών και Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνελήφθη χθες (20-03-2019) το απόγευμα, ένας 27χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη καθώς προέκυψε ότι επιτηρούσε σε θαμνώδη περιοχή στο Τρικόρυφο Θεσπρωτίας, σημείο με κρυμμένη ποσότητα κάνναβης (καβάντζα).

Σε έρευνα που έγινε στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σάκοι και ένα τσουβάλι, που περιείχαν 39 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 57 κιλών και 360 γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, ο οποίος στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του εκκρεμεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη τυχόν συνεργών του.

 

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Euro 2024: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η τελική φάση
Ανακοινώθηκε η λίστα των διαιτητών της UEFA για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - Δεν υπάρχει κάποιο ελληνικό όνομα
Euro 2024: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η τελική φάση
Φρίκη στη Γάζα: Ομαδικοί τάφοι με εκατοντάδες πτώματα – «Κάποιοι είχαν δεμένα χέρια»
Υπήρξαν επίσης αναφορές για εντοπισμό πτωμάτων και στο Αλ Σίφα ύστερα από επιχείρηση των ειδικών ισραηλινών δυνάμεων
Φρίκη στη Γάζα: Ομαδικοί τάφοι με εκατοντάδες πτώματα – «Κάποιοι είχαν δεμένα χέρια»