Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Εντοπίστηκε ο άνδρας με το κίτρινο μπλουζάκι

Φως στις συνθήκες του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου αναμένονται μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Βρέθηκε και κατέθεσε στην αστυνομία, ο άνδρας με το κίτρινο μπλουζάκι, που ήταν παρών στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας του στα social media.

Ο μάρτυρας, που μπορεί να αποδειχτεί "κλειδί" για την υπόθεση, βρέθηκε - σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες - με τη συνδρομή της ερευνητικής ομάδας Forensic Evidence. Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών, που μίλησε με τρεις ερευνητές της ομάδας, υπήρχαν υποψίες ότι ο άνδρας αυτός ήταν αστυνομικός, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, πρόκειται για έναν 44χρονο, ο οποίος δήλωνε επιτηδευματίας και φερόταν ότι είχε γραφεία ταξιδίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ειδικευόταν, αναφέρουν οι πληροφορίες, στα ταξίδια σε πόλεις της Τουρκίας και ιδίως στην Κωνσταντινούπολη όπου έχει γεννηθεί.

Αν και φέρει τουρκικό όνομα, καθώς ο πατέρας του είναι Τούρκος, εκείνος χρησιμοποιεί το επώνυμο της ελληνίδας μητέρας του.

Αρκετά από τα γραφεία του έχουν κλείσει και έτσι είχε αρκετό χρόνο να τριγυρνά στην περιοχή της Ομόνοιας και της πλατείας Κάνιγγος, όπου αρκετοί τον γνώριζαν. Ανάμεσά τους όμως δεν ήταν οι εργαζόμενοι στο αρτοποιείο του "Βενέτη", στη συμβολή των οδών Γλάδστωνος και Πατησίων, έξω από το οποίο έχει καταγραφεί να προσπαθεί και τελικά να αποτρέπει τον Κωστόπουλο από το να μπει, ενώ δεν προέκυψε να έχει καμία σχέση με το κατάστημα.

Σταδιακά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν κι άλλες φωτογραφίες και βίντεό του, όπως αυτές από την παρουσία του στα εγκαίνια ενός καταστήματος ειδών τεχνολογίας στη Γλυφάδα αλλά και με την πρώην σύζυγό του και να τις συγκρίνουν με τις φωτογραφίες και το βίντεο των Forensic Architecture.

Έτσι, δεν άργησαν να μάθουν και τη διεύθυνσή του στο Παλαιό Φάληρο όπου και τον αναζήτησαν.

Πληροφορίες του News247, αναφέρουν πως ο 44χρονος κατέθεσε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν σε θέση να διαπράξει ληστεία ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη στην κατάσταση που ήταν, παράλληλα όμως ήταν και ιδιαίτερα επιεικής για τη στάση της ΕΛΑΣ στο όλο ζήτημα.

Πληροφορίες: Εφημερίδα των Συντακτών, News247

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τη Μόσχα - Συνελήφθη άνδρας στην Πολωνία
Ο ύποπτος δήλωσε στην πολωνική εισαγγελία ότι είχε αναλάβει την αποστολή να συλλέξει πληροφορίες για το αεροδρόμιο Rzeszów-Jasionka
Σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τη Μόσχα - Συνελήφθη άνδρας στην Πολωνία