Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη και δεύτερος δικηγόρος για τη «μαφία των φυλακών»

Οι δύο δικηγόροι πρόκειται να οδηγηθούν στον ανακριτή

Συνελήφθη σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με ένταλμα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή, και δεύτερος δικηγόρος για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού». Οι δύο δικηγόροι που έχουν συλληφθεί πρόκειται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Είχε προηγηθεί χθες αργά το μεσημέρι στην περιοχή του Συντάγματος η σύλληψη του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου για απόπειρα εκβίασης και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Το δέλεαρ σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στοιχεία της προανάκρισης και της κύριας Ανάκρισης έως τώρα ήταν το τεράστιο ποσό που διεκδικούσαν οι εμπλεκόμενοι δικηγόροι και η «Μαφία των Φυλακών» από τον Αριστείδη Φλώρο.

Τον εκβίαζαν για να αλλάξουν οι Αλβανοί κακοποιοί την αρχική τους κατάθεση, μέσω της οποίας τον ενέπλεκαν ως ηθικό αυτουργό για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του προφυλακισμένου πλέον δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014, έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.

Σε επίπεδο προανάκρισης, στην Αντιτρομοκρατική υπάρχουν συνομιλίες που έχουν καταγραφεί με τον «εγκέφαλο» της «Μαφίας των Φυλακών» να αναφέρεται πάνω σε συγκεκριμένα ονόματα και συγκεκριμένες ενέργειες.

Πηγή: news247.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ