Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πάνω από 15 εκατ. ευρώ μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πλούσια κέρδη και την προηγούμενη εβδομάδα μοίρασε το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 16 Απριλίου έως τις 22 Απριλίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λάρισα, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε πέντε αγώνες από την Premier League Αγγλίας, τη Super League, την πρώτη κατηγορία της Τσεχίας και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, έπαιξε το σύστημα 4-5 και με 22,50 ευρώ κέρδισε 29.090,68 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της τρίτης ιπποδρομίας από το Newmarket, ένας νικητής από το Ελληνικό κέρδισε 1.807 ευρώ. Την Πέμπτη 18 Απριλίου, στο Τρικάστ της έβδομης ιπποδρομίας από το Vaal, ένας νικητής από τη Νέα Σμύρνη κέρδισε 1.746,05 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί