Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν τρόφιμα για δικαιούχους ΤΕΒΑ στην Πέλλα – Πού και πότε

Διανομή από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Ποια προϊόντα θα πάρουν οι ωφελούμενοι

Η διανομή τροφίμων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2019, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής, ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 από το Δήμο Σκύδρας και συνεχίζεται την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στο Δήμο Έδεσσας.

Σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 πραγματοποιείται η νέα διανομή τροφίμων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παραλάβουν νωπά τρόφιμα και, ειδικότερα, κρέας βόειο και χοιρινό, τυρί φέτα, ημίσκληρο τυρί και ακτινίδια.

Συγκεκριμένα:

• για τους ωφελούμενους του Δήμου Σκύδρας, η διανομή θα γίνει σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 από την άτυπη Βιομηχανική Περιοχή Ριζαρίου (πρώην σφαγεία Ζλάτη).

• για τους ωφελούμενους του Δήμου Έδεσσας, η διανομή θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 από την άτυπη Βιομηχανική Περιοχή Ριζαρίου (πρώην σφαγεία Ζλάτη).

Οι ώρες διανομής για τους ωφελούμενους και των δύο Δήμων είναι από τις 09:00 έως τις 18:00.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους της συσκευασίας (κυρίως στις περιπτώσεις πολυμελών οικογενειών) χρειάζεται μεταφορικό μέσο για την μεταφορά των προϊόντων που θα παραληφθούν.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ενημερωθούν εξατομικευμένα με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο επικοινωνίας.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν διανομές τροφίμων στους υπόλοιπους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας —Αλμωπίας και Πέλλας αντίστοιχα, για τους οποίους οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Είπε ότι υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας - Αντιπαράθεση μέχρι τα ξημερώματα στη Βουλή
Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
«Ένα ακόμα δυστύχημα είναι ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια» είπε ο Αντώνης Κανάκης
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
Μαθητής στην Πάτρα έπαθε ηλεκτροπληξία – Ακούμπησε γυμνό καλώδιο σε σχολείο
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε
Μαθητής στην Πάτρα έπαθε ηλεκτροπληξία – Ακούμπησε γυμνό καλώδιο σε σχολείο