Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μυστήριο με βουτιά θανάτου άνδρα από γέφυρα - Έκκληση του αδελφού του

Έκκληση απευθύνει ο αδελφός του σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον θάνατο του 40χρονου οδηγού ταξί

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του 40χρονο οδηγού ταξί που βούτηξε στο κενό από τη γέφυρα της Χαλκίδας.

Ο 40χρονος άνδρας από την Αθήνα πήγε στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας και έπεσε στο κενό και συγκεκριμένα στο χωμάτινο έδαφος όπου βρέθηκε η σορός του. Το βράδυ της ίδιας μέρας τον αναγνώρισε ο αδελφός του ενώ μέχρι στιγμής δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα.

Ο αδελφός του 40χρονου απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να ενημερώσει να μιλήσει και να ενημερώσει τις Αρχές.

“Ψάχνω να βρω λεπτομέρειες, εάν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες δηλαδή την ώρα που ήταν ανεβασμένος εκεί πέρα, γιατί μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα. Έχω απόδειξη ότι πέρασε το Σχηματάρι, τα διόδια, στις 10:04 και από ότι λένε η πτώση έγινε στις 13:30, δεν ξέρω τι ώρα έγινε. Εκεί υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Περιφερόταν εκεί; Είχε ανέβει κάπου; Γιατί μου είπαν κάποιοι ότι είχαν σταματήσει αμάξια και προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην βουτήξει και αν κάποιος είχε ειδοποιήσει να ερχόταν κάποιος διαπραγματευτής της αστυνομίας να τον μεταπείσει. Δεν ξέρω τίποτα, έχω πλήρη άγνοια τι συνέβη εκείνες τις στιγμές. Αν υπάρχουν άτομα της περιοχής και είδαν κάτι ή ήταν άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν”, είπε ο αδελφός του 40χρονου, μιλώντας στο eviazoom.gr.

“Πήγα το βράδυ και αφού έκανα την αναγνώριση πήγα στην αστυνομία μετά έδωσα κατάθεση και μου υπόδειξαν το σημείο που έπεσε και αυτό που είδα δηλαδή να μην το δει άνθρωπος ποτέ”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Πηγή πληροφοριών: eviazoom.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ο Κάλιναν εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι
Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι