Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τι απαντά ο ιερέας που πέταξε κέρματα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο

Κάλυψη στον ιερέα από το Μητροπολίτη Χίου

«Έτσι αισθάνθηκα έτσι έπραξα» δήλωσε ο ιερέας, που δείχνει αμετανόητος γι' αυτό που έπραξε να πετάξει  μία χούφτα με κέρματα στα μούτρα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Το περιστατικό έγινε στην Εκκλησία στο χωριό Φλάτσια, στα νότια της  Χίου. Μεσούσης της θείας λειτουργίας   ο Ιερέας βγήκε από το ιερό βήμα  κατέβηκε στον  σολέα του ναού  και κατευθύνθηκε  προς το σημείο που ήταν ιστάμενος  ο βουλευτής  Ανδρέας  Μιχαηλίδης,  ο οποίος εκκλησιαζόταν στο ναό του χωριού, συμμετέχοντας σε ένα μνημόσυνο.

Ο Ιερέας άρπαξε κέρματα από το δίσκο που ήταν στο παγκάρι της Εκκλησίας και του τα πέταξε φωνάζοντας «προδότη,τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ».

Ο βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης, ιατρός- ρευματολόγος το  επάγγελμα, και σεμνός  άνθρωπος, παρά το γεγονός ότι ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρείται στο νησί  ότι είναι πιστός στις παραδόσεις μας, ανεξαρτήτως του αν ψηφίζει όλα όσα το κόμμα στο οποίο ανήκει προωθεί και πρεσβεύει.

Ο κ. Μιχαηλίδης επιβεβαίωσε το περιστατικό και  δήλωσε έκπληκτος γιαυτό που συνέβη. Είπε πάντως ότι θα καταθέσει έγγραφη αναφορά στο Μητροπολίτη Χίου Μάρκο, την οποία θα κοινοποιήσει και στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος από την πλευρά του έδωσε πλήρη κάλυψη στον ιερέα με την παρακάτω σιβυλλική δήλωση: «Μας στενοχωρούν κάποιες αποφάσεις αλλά σεβόμεθα και αγαπούμε τα πρόσωπα, γιατί είναι εικόνες Θεού».

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος υγειονομική «βόμβα» 10 ετών – Πάνω από τον Περιφερειακό (ΦΩΤΟ)
Συνεργεία του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου καθάρισαν μέρος της τεράστιας παράνομης χωματερής πάνω από τον Περιφερειακό
Θεσσαλονίκη: Τέλος υγειονομική «βόμβα» 10 ετών – Πάνω από τον Περιφερειακό (ΦΩΤΟ)