Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αναβιώνει η δολοφονία της 6χρονης Στέλλας από τον πατέρας της

Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας της 6χρονης Στέλλας:

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 6χρονης Στέλλας, η οποία δολοφονήθηκε από τον πατέρα της τον Απρίλιο του 2017 και το πτώμα της βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα.

Η μητέρα, που κατέθεσε σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, όπου διεξάγεται η δίκη, ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στον φρικτό θάνατο του παιδιού της: «Είναι δυνατόν να σκηνοθετήσει ότι μας κλέψανε τα χρυσαφικά; Να πάρει σακούλα και να πάει να πετάξει το παιδί; Αν δεν σταματούσε η αστυνομία το απορριμματοφόρο, πού θα το έβρισκα το παιδί μου; Το αγγελάκι μου στα σκουπίδια, το παιδάκι μου αυτό δεν ήταν για τα σκουπίδια…».

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο 62χρονος πατέρας της Στέλλας, ο οποίος σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε ισόβια.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο πατέρας, συνταξιούχος αστυνομικός, έπνιξε το κοριτσάκι που είχε κινητικά προβλήματα, όταν προσπάθησε να σταματήσει το κλάμα του, ενόσω του έκανε μπάνιο. Στην συνέχεια, έβαλε το πτώμα σε σακούλα σκουπιδιών και το πέταξε στα σκουπίδια.

Τη νύχτα του εγκλήματος η μητέρα βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά από επέμβαση στη χολή και είχε αφήσει τα δυο της παιδιά υπό την επίβλεψη του συζύγου της.

Ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει αρχικά ότι η 6χρονη κόρη του είχε πέσει θύμα απαγωγής από ληστές.

Στην κατάθεσή του, ο αξιωματικός της διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών που είχε επιληφθεί του εγκλήματος, ανέφερε ότι η υπόθεση του 6χρονου κοριτσιού, όπως και η φωτιά στο Μάτι, «τον στοιχειώνουν».

Όπως είπε ο αστυνομικός, από την αρχή είχαν αντιληφθεί πως η εκδοχή του 62χρονου κατηγορούμενου δεν ήταν αξιόπιστη και πως «όλοι είχαμε καταλάβει ότι κάτι άλλο είχε συμβεί». Ο αξιωματικός είπε στο δικαστήριο ότι "ο κατηγορούμενος έβαλε στη σακούλα το πτώμα και από πάνω άλλες σακούλες και μετά μία κουβέρτα για να το καλύψει" και επίσης πως «είχε αφαιρέσει τα κοσμήματα από το σπίτι για να δείχνει ληστεία, το κουκλάκι του παιδιού το είχε πετάξει σε άλλο κάδο» στοιχεία που ο μάρτυρας εκτίμησε ότι «δείχνουν ότι είχε γίνει προεργασία».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί