Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

SANITAS και Μασούτης καθαρίζουν παραλίες στη Βόρεια Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Καθαρές παραλίες στη Β. Ελλάδα από τη SANITAS με τη στήριξη του Μασούτη και των εθελοντών

H SANITAS σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Μασούτης και την πολύτιμη συμμετοχή τοπικών συλλόγων εθελοντών πραγματοποίησαν για 5η συνεχόμενη χρονιά 2 μεγάλες δράσεις καθαρισμού παραλιών στη Βόρεια Ελλάδα.

H SANITAS, που είναι εδώ και χρόνια ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και το αποδεικνύει με τις δράσεις που σταθερά πραγματοποιεί, υποστήριξε και φέτος την πρωτοβουλία καθαρισμού εφοδιάζοντας τους εθελοντές με σακούλες απορριμμάτων και γάντια καθαρισμού.

4_2.jpg

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίας Παρασκευής, ο σύλλογος Δυτικομακεδόνων Καβάλας, ο πολιτιστικός σύλλογος Νέας Χηλής Άγιος Γεώργιος Αλεξανδρούπολης, καθώς και οι εργαζόμενοι των καταστημάτων Μασούτης Νέας Χηλής και Ραψάνης συμμετείχαν εθελοντικά στους καθαρισμούς που πραγματοποιήθηκαν στις παραλίες της Ραψάνης στο νομό Καβάλας και της Νέας Χηλής, στο νομό Αλεξανδρούπολης, αναδεικνύοντας το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνδυνος για Κεντρική Μακεδονία: Φαινόμενα που ίσως οδηγήσουν σε πλημμύρες
Όπως επισημαίνει ο Γιάννης Καλλιάνος, σχεδόν όλα τα μετεωρολογικά μοντέλα εναρμονίζονται με το σενάριο ότι η Θεσσαλία θα βρεθεί στο επίκεντρο της...
Κίνδυνος για Κεντρική Μακεδονία: Φαινόμενα που ίσως οδηγήσουν σε πλημμύρες