Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λάρισα: Θρήνος για 19χρονη - Πέθανε σε τροχαίο 2 χρόνια μετά τον αδερφό της

Σήμερα η κηδεία της 19χρονης και του 28χρονου που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στη Λάρισα

Σήμερα θα τελεστούν οι κηδείες των δύο νέων που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λάρισα.

Η κηδεία της 19χρονης Ελένης θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα και ώρα 19:00 από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.

Το τελευταίο «αντίο» στον 28χρονο Χρήστο θα ειπωθεί σε λίγα λεπτά στις 18:00 στον ιερό ναό Αγίου Αντωνίου Κοκκινόγης Ελασσόνας.

Τραγική σύμπτωση είναι πως ο αδερφός της κοπέλας είχε σκοτωθεί επίσης σε ατύχημα πριν από δύο χρόνια, την ίδια ημέρα. 

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Facebook η 19χρονη είχε γράψει για τον χαμό του αδελφού της σε τροχαίο στον Τύρναβο.

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 05:00 το πρωί της Κυριακής, στο 9ο χλμ. Αγιάς – Λάρισας, στο ύψος του Γερακαρίου, όταν σε μία μικρή ευθεία του δρόμου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος και είχε επιβάτες τον 28χρονο και την 19χρονη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού του οδικού δικτύου.

Συγκεκριμένα, στις 05:04 ενημερώθηκε για το συμβάν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και εστάλησαν στο σημείο τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Επίσης στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Κατά την επιχείρηση απεγκλωβισμού, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν λαμαρίνες, από το στραπατσαρισμένο όχημα, όπως φαίνονται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μια ώρα μετά στις 06:10 το πρωί. Δυστυχώς τα δύο από τα τρία άτομα ανασύρθηκαν νεκρά.

Στο σημείο είχαν σπεύσει και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα πληρώματα των οποίων δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά περιορίστηκαν στη διακομιδή των νεκρών παιδιών.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο 23χρονος οδηγός συνελήφθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ