Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονία στο Περιστέρι: Τι είπε ο δράστης σε θαμώνες της καφετερίας

Σε σοκ οι ιδιοκτήτες της καφετέριας - Ποια ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, φαίνεται πως οφείλεται η δολοφονία ενός νεαρού άνδρα σε καφετέρια γνωστών ηθοποιών, του Μάνου Παπαγιάννη και της συζύγου του, Αγγελικής Δαλιάνη, στο Περιστέρι.

Σημειώνεται πως η αστυνομία έχει βίντεο από τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας μέσα στην καφετέρια, από κάμερα ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, οι Αρχές είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη καθώς ο δράστης δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Νωρίτερα αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι «Εμείς δουλεύουμε σε μαγαζί δίπλα, στον πρώτο πυροβολισμό πεταχτήκαμε έξω. Προλάβαμε τον δράστη μέσα στο καφέ, ο οποίος έβγαινε τρέχοντας από την μπροστινή πόρτα. Του είχε ρίξει άλλες δύο πιστολιές. Η πρώτη ήταν στην πλάτη, μετά του έριξε άλλες δύο στην πλάτη. Συνέχισε να τον χτυπάει με το όπλο στο κεφάλι ενώ ήταν ήδη πυροβολημένος ο άνθρωπος».

«Ήταν 1,5 ώρα μαζί στην καφετέρια. Έφυγε και ξαναήρθε μέσα σε δύο λεπτά, κάθονταν δύο φίλοι μου στο διπλανό τραπέζι. Γύρισε, μπήκε από την πλαϊνή τζαμαρία του μαγαζιού, πήδηξε, λέει στον κόσμο μην φοβηθείτε, δεν θα σας πειράξω. Τον πυροβόλησε μία φορά στην πλάτη και μετά δύο στο κεφάλι. Τον χτύπησε με το όπλο και έφυγε μέσα στα στενά» πρόσθεσε.

 

Τι είπαν οι θαμώνες στην αστυνομία

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η δολοφονία έμοιαζε με μαφιόζικο χτύπημα, καθώς ο δολοφόνος πήγε με το πρόσωπό του ακάλυπτο και πυροβόλησε μπροστά στους θαμώνες, σαν να μη συνέβη τίποτα. Σημαντικό ρόλο στις έρευνες θα παίξουν οι μαρτυρίες του προσωπικού και των θαμώνων του μαγαζιού, καθώς δράστης καθόταν νωρίτερα μαζί του και αρκετοί τον είδαν.

Κάποιοι ανέφεραν πως οι δύο άνδρες είχαν έναν πολύ έντονο διάλογο μεταξύ τους και ο δράστης σηκώθηκε έξαλλος από το τραπέζι, για να επιστρέψει με το όπλο και να δολοφονήσει τον νεαρό, που κάθονταν μαζί του στην καφετέρια. Όπως ανέφεραν μερικοί θαμώνες ο δράστης μιλούσε σπαστά ελληνικά και δεν τον ενδιέφερε η παρουσία τους την ώρα που μπήκε να σκοτώσει το θύμα.

Ένα άλλο στοιχείο της υπόθεσης που δεν είχε λυθεί ως χθες αργά το βράδυ, ήταν η ταυτότητα του θύματος. Η αστυνομία δεν είχε στοιχεία του άνδρα που δέχτηκε τους πυροβολισμούς και αναζητούσε να βρει κάτι που να προδίδει την ταυτότητά του, που πιθανότατα θα βοηθήσει και στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

 

Σοκαρισμένοι οι υπάλληλοι λέει η δικηγόρος του ιδιοκτήτη της καφετέριας

Την ώρα που η αστυνομία συνέχιζε τις έρευνές της, η δικηγόρους του ιδιοκτήτη του καφέ και γνωστού ηθοποιού, Μάνου Παπαγιάννη, ανέφερε στις κάμερες, πως το προσωπικό είναι σε κατάσταση σοκ, όπως φυσικά και ο γνωστός ηθοποιός με την σύζυγό του.

«Είναι σοκαρισμένοι από το περιστατικό όπως και το προσωπικό. Δεν μας έχει ενημερώσει η αστυνομία για τις έρευνες, αλλά οφείλουμε να την αφήσουμε να κάνει το έργο της. Δυστυχώς η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί. Το περιστατικό που συνέβη έξω από την καφετέρια του πελάτη μου σε συνδυασμό με το άλλο περιστατικό που σημειώθηκε την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή, δείχνουν δυστυχώς ότι θα πρέπει να ληφθούν κατασταλτικά μέτρα», είπε η Ιωάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη.

Πηγές: enikos.gr, iefimerida.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί