Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αεροπορική ματαίωσε πτήση από Μύκονο και έστειλε τους επιβάτες... με πλοίο

Μεγάλη ταλαιπωρία και μπερδέματα για τουρίστες που έχασαν τις ανταποκρίσεις τους στην Αθήνα

Ένα απίστευτο, αλλά αληθινό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πτήση της αεροπορικής εταιρείας Volotea από τη Μύκονο προς την Αθήνα.

Οι επιβάτες θα θυμούνται σίγουρα για αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη πτήση, αφού τελικά... δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ! Τι έγινε όμως και το αεροσκάφος της εταιρείας δεν σηκώθηκε ποτέ από το έδαφος; Αυτό παραμένει άγνωστο, αφού η εταιρεία ειδοποίησε πως μονάχα η πτήση ματαιώνεται.

Μπορεί οι επιβάτες να έπαθαν ένα μικρό σοκ όταν πληροφορήθηκαν πως η πτήση V74157 δεν θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο αυτό δεν ήταν τίποτα σε σχέση με αυτό που ακολούθησε. Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία τους ενημέρωσε πως είκοσι λεπτά πριν την αναχώρηση πως το ταξίδι τους στην Αθήνα θα γίνει με το πλοίο της γραμμής, αφού η Volotea... φρόντισε για εκείνους.

Σημειώνεται ότι από το περιστατικό προέκυψαν μεγάλα μπερδέματα, αφού οι επιβάτες, που οι περισσότεροι ήταν ξένοι τουρίστες, έχασαν τις ανταποκρίσεις τους στην Αθήνα προκειμένου να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη