Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Μασκαράδες» έκαναν ένοπλη ληστεία σε τράπεζα - «Σήκωσαν» €10.000

αστυνομια
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία της Λάρισας για τη σύλληψη των δύο δραστών

Ληστεία με το… «καλημέρα» σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Λάρισα, με τους μεταμφιεσμένους δράστες να αποχωρούν με σημαντική λεία.

Σύμφωνα με το LarissaNet, ήταν λίγο πριν τις 8:00 το πρωί όταν ένα παλιό Audi A4, στο οποίο επέβαιναν οι δυο ληστές, στάθμευσε έξω από υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Λάρισα.

Ο ένας εκ των ληστών μπήκε στο κατάστημα φορώντας ψεύτικο μουστάκι και… καπέλο ενώ με την απειλή όπλου κατάφερε να αρπάξει από τα ταμεία περίπου 10.000 ευρώ. Στη συνέχεια βγήκε από την τράπεζα ανενόχλητος και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε ο συνεργός του. Οι δυο ληστές τράπηκαν σε φυγή και σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Τυρνάβου.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το εντοπισμό τους. Επίσης έχει πάρει το υλικό από το κλειστό κύκλωμα που κατέγραψε τις κινήσεις των ληστών προκειμένου να εντοπίσει οποιοδήποτε στοιχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες έκαψαν το αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση και έφυγαν με άλλο όχημα.

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΥΑΘ και μαθητές «πρασινίζου» τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης – Με 900 νέα δέντρα
Με μια συμβολική δενδροφύτευση στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου γιόρτασε η ΕΥΑΘ την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
ΕΥΑΘ και μαθητές «πρασινίζου» τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης – Με 900 νέα δέντρα