Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκκληση από τον συντρόφο της 35χρονης αστροφυσικού που αγνοείται στην Ικαρία

Έκκληση να βρεθεί το σήμα του κινητού της

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ στην Ικαρία με την εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τη Δευτέρα το πρωί.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, εθελοντές και κάτοικοι με τη συνδρομή ενός ελικοπτέρου χτενίζουν το νησί για να βρουν τη Νάταλι Κρίστοφερ.

O σύντροφος της 35χρονης ζητά, μέσω του ΑΝΤ1, να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να βρεθεί το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου το οποίο ήταν ανοιχτό.

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή της τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία» δήλωσε ο ίδιος.

Στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί προσπαθώντας να βρουν κάποιο στοιχείο εντόπισαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο. Η 35χρονη φέρεται να έφυγε από το δωμάτιο ώστε να πάει για τρέξιμο. Στη συνέχεια δεν επέστρεψε. Ο σύντροφος της στις 12:00 χθες το μεσημέρι ανησύχησε από την πολύωρη απουσία της και ειδοποίησε τις Αρχές μαζί με τον ιδιοκτήτη του στούντιο όπου έμενε το ζευγάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ