Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός 35χρονος σε θανατηφόρο τροχαίο - ΙΧ έπεσε σε φορτηγό

Στο σημείο βρέθηκαν η Τροχαία αλλά και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του άτυχου οδηγού

Ένας 35χρονος έχασε τη ζωή του σήμερα, στις 6:15, λίγο έξω από τον Βόλο σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Βόλου-Βελεστίνου σε μία μεγάλη ευθεία μεταξύ Χαλυβουργίας Ελλάδος και ΠΕΒ.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου φορτηγού, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου, να ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να χάσει τη ζωή του.

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, μαζί με το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο απεγκλώβησαν τον 35χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε νεκρός σε νοσοκομείο του Βόλου.

Λόγω του τροχαίου δυστυχήματος, η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο διεκόπη και για μία ώρα η διέλευση των οχημάτων γινόταν από παράδρομο του αυτοκινητόδρομου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Στις συνέργειες που θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί περαιτέρω το κομμάτι του τουρισμού αναφέρθηκαν φορείς της πόλης, αλλά και του επιχειρείν σε...
Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου
«Η Όλγα Κολιάτσου υπήρξε δημοσιογράφος που διακρίθηκε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και τα αισθήματα αλληλεγγύης έναντι των συναδέλφων της»
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου