Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συναγερμός για εξαφάνιση δύο ανήλικων αδελφών στον Πειραιά

Χάθηκαν την Κυριακή το βράδυ στον Πειραιά

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό ενός 15χρονου και του 13χρονου αδελφού του, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το βράδυ της Κυριακής από την περιοχή του Πειραιά.

“Στις 18 Αυγούστου 2019, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκαν από την περιοχή του Πειραιά, τα αδέρφια Χαϊντάρ και Σαφντάρ Αχμάντι, 15 και 13 ετών αντίστοιχα. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανηλίκων στις 19 Αυγούστου 2019 και προέβη σήμερα, 20 Αυγούστου 2019, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Ο Χαϊντάρ Αχμάντι έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 60 κ., έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε κρατούσε ένα κόκκινο σακίδιο. O Σαφντάρ Αχμάντι έχει ύψος 1,58 μ., ζυγίζει 55 κ., έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας”, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε Το Χαμόγελο του Παιδιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ
«Τον άλλο μήνα θα έχουμε και τις σχετικές πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ