Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αγνοείται στην Κύπρο 33χρονος από τη Βέροια (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Αγγελίνας αγνοείται από το Δεκαπενταύγουστο

Ένας 33χρονος από τη Βέροια που τα τελευταία χρόνια ζει στην Κύπρο εξαφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες, κινητοποιώντας τόσο της Αρχές της χώρας όσο και τους συγγενείς και φίλους του στη Βέροια. Τα ίχνη του Γιώργου Αγγελίνα χάθηκαναπό το σπίτι του στη Λεμεσό, από το Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν άνθρωποι του περιβάλλοντός του στην Αστυνομία της Κύπρου.

Από χθες γίνεται μέσω των social media μια μεγάλη κινητοποίηση από τους φίλους του Γιώργου στη Βέροια, που κοινοποιούν τη φωτογραφία που δημοσίευσαν οι Αρχές, προκειμένου όσοι ζούνε στην Κύπρο ή γνωρίζουν κάτι να μπορέσουν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Η σχετική ανακοίνωσή της Αστυνομίας Κύπρου αναφέρει:

«Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζει από την οικία του στη Λευκωσία από τις 15/8/2019, ο Γιώργος Αγγελίνας, 33 ετών από την Ελλάδα. Ο Αγγελίνας, περιγράφεται, ως ύψους 1.65μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός με κοντά μαλλιά και γενειάδα. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά στην «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου»

veroitis-agnooumenos.jpg

Πηγή: veriotis 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ