Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τροχαίο με καραμπόλα και τραυματία στην περιφερειακή Σερρών

Κλεμμένο το όχημα που προκάλεσε το ατύχημα - Στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα μια γυναίκα

Τροχαίο ατύχημα με καραμπόλα μεταξύ τριών οχημάτων, από το οποίο τραυματίστηκε μια γυναίκα, έγινε τα ξημερώματα στον περιφερειακό των Σερρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα στο 7ο χιλιόμετρο της περιαστικής οδού Σερρών. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν από Σέρρες προς Λευκώνα, ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστη αιτία και συγκρούστηκε αρχικά με 1 όχημα το οποίο βρισκόταν εν κινήσει και στη συνέχεια άλλο όχημα που ήταν σταματημένο σε φανάρι.

Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα η οποία οδηγούσε το όχημα που ήταν εν κινήσει και πάνω στο οποίο έπεσε το ΙΧ που προκάλεσε το ατύχημα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σερρών με ελαφρά τραύματα και αφού νωρίτερα είχε απεγκλωβιστεί από την Πυροσβεστική που βρέθηκε στο σημείο.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό αργότερα, οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου το οποίο προκάλεσε το ατύχημα έφυγαν από το σημείο πριν φτάσει εκεί η Τροχαία. Από την έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι για το συγκεκριμένο όχημα είχε γίνει καταγγελία κλοπής στο αστυνομικό τμήμα Βισαλτίας Σερρών. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

* Φωτογραφία αρχείου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ