Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διαρρήκτης άνοιγε αυτοκίνητα και επιχειρήσεις στις Σέρρες

Συνελήφθη 28χρονος και εντοπίσθηκαν τα κλοπιμαία που αφαίρεσε από οχήματα και κατάστημα

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα μετά από συντονισμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, κλοπές από οχήματα και κατάστημα, που έγιναν τον τελευταίο διήμερο στις Σέρρες.

Συνελήφθη χθες (5 Σεπτεμβρίου 2019) το μεσημέρι στις Σέρρες, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το τελευταίο διήμερο (4 και 5 Σεπτεμβρίου 2019), διέπραξε πέντε διαρρήξεις οχημάτων και μία διάρρηξη καταστήματος στην πόλη των Σερρών, από όπου αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 870 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Σε έρευνα της οικίας του εντοπίστηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 66 ευρώ, ως προερχόμενο από τις κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Στις συνέργειες που θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί περαιτέρω το κομμάτι του τουρισμού αναφέρθηκαν φορείς της πόλης, αλλά και του επιχειρείν σε...
Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη