Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ημαθία: Πρόσφυγες έστησαν μπλόκο στη δομή φιλοξενίας Αγίας Βαρβάρας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαβίωσης, χωρίς να έχουν προκληθεί εντάσεις

Την ικανοποίηση αιτημάτων που συνδέονται με τις συνθήκες διαβίωσής τους ζητούν πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη δομή της Αγίας Βαρβάρας στην Ημαθία.

Συγκεκριμένα, έχουν αποκλείσει από χθες την κεντρική πύλη της δομής, τοποθετώντας στο σημείο κάδους απορριμμάτων και άλλα αντικείμενα, ενώ εμποδίζουν τη διέλευση υπαλλήλων και εθελοντών. Στη διαμαρτυρία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συμμετέχουν 15 με 20 πρόσφυγες, χωρίς να έχουν προκληθεί μέχρι στιγμής εντάσεις, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Η συγκεκριμένη δομή βρίσκεται έξω από την πόλη της Βέροιας και φιλοξενεί γύρω στους 300 πρόσφυγες από το Ιράκ και τη Συρία.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από δύο ανήλικες στο Ηράκλειο -Φίλοι τους τραβούσαν βίντεο
Η ανήλικη που δέχθηκε τα χτυπήματα, λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο νοσοκομείο
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από δύο ανήλικες στο Ηράκλειο -Φίλοι τους τραβούσαν βίντεο