Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν τρόφιμα για δικαιούχους ΤΕΒΑ στην Ημαθία

Πού και πότε θα γίνει η διανομή – Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι δικαιούχοι

Διανομή προϊόντων για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξάνδρειας, σήμερα Τρίτη 17 , αύριο Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019.

Για τον Δήμο Αλεξάνδρειας η διανομή πραγματοποιείται στο σημείο διανομής ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ 2ο χλμ Αλεξάνδρειας- Σχοινάς.

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει μακαρόνια, συσκευασμένο ρύζι, κοτόσουπα με ζυμαρικά, κορν φλέικς, ζάχαρη, αλεύρι, μαρμελάδα, σούπα μινεστρόνε, γάλα μακράς διάρκειας και ελαιόλαδο, συνολικά, 8,2 κιλά.\ ξηρών προϊόντων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Ε. Ημαθίας, κάθε ωφελούμενος με βρέφος θα παραλάβει επιπλέον ξηρά-Βρεφικά προϊόντα:κρέμα τύπου φαρίν λακτέ, κρέμα δημητριακών και γάλα μακράς διάρκειας.

Κάθε αιτούμενος θα παραλάβει είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) όπως είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριστικά.

Επιπροσθέτως κάθε ωφελούμενος με βρέφος θα παραλάβει επιπλέον τα εξής ΒΥΣ-Βρεφικά προϊόντα όπως πάνες και μωρομάντηλα.

Οι δικαιούχοι οφείλουν να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του οφείλει να έχει εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών) , συστήνεται στους ωφελούμενους να έχουν μεταφορικό μέσο ή καρότσι λαϊκής, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ