Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χειροπέδες στον γνωστό δημοσιογράφο Θανάση Λάλα - Τι συνέβη

Φέρεται να επιτέθηκε σε δικαστικό επιμελητή

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σε δικαστικό επιμελητή.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο επιμελητής εντόπισε τον δημοσιογράφο σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και του κοινοποίησε δικαστική απόφαση με την οποία είχε επιδικαστεί αποζημίωση σε δημοσιογράφο που είχε κάνει αγωγή σε βάρος του κ. Λάλα.

Μάλιστα, ο κ. Λάλας αν και αναζητήθηκε στο σπίτι του από τον επιμελητή κατά τις ώρες που κοινοποιούνται δικαστικές αποφάσεις – που θα είχαν αποτέλεσμα κατάσχεση στην περίπτωσή του- δεν εντοπίσθηκε. Η μηνύτρια πήρε νέα δικαστική απόφαση που της επέτρεψε να αναζητηθεί ο Θανάσης Λάλας εκτός αυτού του ωραρίου.

Όταν ο επιμελητής τον εντόπισε, του επέδωσε την απόφαση και ως είχε δικαίωμα εκ του νόμου ζήτησε να κατασχέσει τα χρήματα που είχε πάνω του ο δημοσιογράφος, ζητώντας να γίνει σωματική έρευνα στον Θανάση Λάλα. Εκείνος αντέδρασε και φέρεται να επιτέθηκε στον δικαστικό επιμελητή που ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ