Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Αστυνομία για το φορτηγό-ψυγείο που μετέφερε 41 αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 41 μη νόμιμους μετανάστες

Ανακοίνωση για τη σύλληψη 40χρονου που μετέφερε μέσα σε στην καρότσα φορτηγού στοιβαγμένους 41 πρόσφυγες, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Πολλοί από αυτούς μάλιστα αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα όταν εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Αστυνομίας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Συνελήφθη σήμερα (4-11-2019) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (ύψος διοδίων Ιάσμου) , από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας σαράντα έναν (41) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο - ψυγείο κλειστού τύπου και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα σαράντα έναν (41) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Οχτώ από τους διακινούμενους διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

04112019diakinisixanthi001.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Combo με γκολ στο 2.05 στο “Artemio Franchi”
Πριν από ένα ποδοσφαιρικό σαββατοκύριακο - φωτιά “ζεσταινόμαστε” σήμερα Παρασκευή (17/05), καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν δυνατές αναμετρήσεις.
Πάμε Στοίχημα: Combo με γκολ στο 2.05 στο “Artemio Franchi”