Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αποχώρησε η Αστυνομία από την ΑΣΟΕΕ - 6 φοιτητές τραυματίες

Ένα άτομο τραυματίστηκε στο κεφάλι και 5 άτομα με αναπνευστικά προβλήματα

Αποχώρησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι οι αστυνομικοί που ήταν στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ. Ήταν τρεις διμοιρίες που πλέον βρίσκονται στα γύρω τετράγωνα και έχουν αποκλείσει τον χώρο προκειμένου να μην έχει κανείς πρόσβαση προς το πανεπιστήμιο.

Επίσης, έχουν απομακρυνθεί τα λεωφορεία της αστυνομίας, ενώ ο επικεφαλής του κλιμακίου της αστυνομίας έχει επικοινωνία με ομάδα φοιτητών στην είσοδο της ΑΣΟΕΕ.

Οι φοιτητές πάντως μετά την αποχώρηση των δυνάμεων των ΜΑΤ ύψωσαν πανό, με συνθήματα για το άσυλο, ενώ με πορεία αυτή την ώρα κατευθύνονται στο Πολυτεχνείο.

Άλλωστε για έξι φοιτητές - τραυματίες έκανε λόγο μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή «τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Παναγιώτης Παπανικολάου, του οποίου τα παιδιά βρίσκονται εντός της ΑΣΟΕΕ.

Ο κ. Παπανικολάου διευκρίνισε ότι ένας φοιτητής έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και πέντε φοιτητές αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Παράλληλα, ο κ. Παπανικολάου κατήγγειλε ότι στο σημείο έχει φτάσει μόνο μία μηχανή του ΕΚΑΒ ενώ όπως είπε χρειάζονται τουλάχιστον πέντε ασθενοφόρα.

Πηγή: enikos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί